De dagen vóór Moederdag vond ook in 2018 weer de bloemenactie van het Warffums Mannenkoor plaats. Vele vrijwilligers gingen in Warffum en omgeving van deur tot deur. Daarnaast had het koor ‘s zaterdags samen met de vv Warffum een stand op de MeiFair op het terrein van het Openluchtmuseum Het Hoogeland. Ook daar werden door een aantal enthousiaste dames nog vele bloemen verkocht. Al met al waren het twee succesvolle dagen. Ter afsluiting zong het koor op de MeiFair en in het Grand Café “Het Spijslokaal” nog een aantal liederen. Iedereen die, op welke wijze dan ook, heeft meegeholpen aan de geslaagde bloemenactie: BEDANKT! Dat geldt natuurlijk vooral de kopers van de bloemen.
Bloemenactie 2018
Openluchtmuseum Het Hoogeland