de lunch
“het team”
Streekproductenmarkt Ewsum
Piet Vessies
Op zaterdag 22 juli j.l. heeft het Warffums Mannenkoor een optreden verzorgd op de streekproductenmarkt Ewsum. Het was het derde jaar in successie. De vertrouwde leiding (dirigente Liesbeth van Hoffen en pianiste Ineke Bakker) kon niet aanwezig zijn. Gelukkig kon een beroep worden gedaan op Piet Vessies. Nog nooit was er eerder samengewerkt. Het begin was even spannend….. Het was knap warm weer, typerend voor de hondsdagen, dus veel drinken en de vier parasols waren ook niet overbodig. Met z’n twaalven hebben we er iets leuks van gemaakt. Er kwamen vele positieve reacties van de bezoekers. De verzorging van de inwendige mens was ook uitstekend geregeld. We kregen een voortreffelijke broodmaaltijd voorgeschoteld. Het Warffums Mannenkoor werd deze dag gesponsord door Slager Bos uit Baflo.
de lunch “het team”
Streekproductenmarkt Ewsum