Op 13 december 2018 maakte het Warffums Mannenkoor een rondreis langs de gemeentehuizen van Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond om afscheid te nemen van de “oude gemeenten” en om alle werknemers een hart onder de riem te steken in hun overgang naar de nieuwe gemeente Het Hogeland. Gezongen werd een medley van liederen over deze overgang en over het prachtige Hogeland en een drietal kerstliedjes. Dat gebaar werd zeer op prijs gesteld. De dag werd afgesloten bij Ability in Uithuizen. De leiding was deze keer in handen van koorlid Co Haring en de mannen werden op de piano begeleid door Harma Haaima - Weber. Marga Stuive zorgde namens de gemeenten voor een vlekkeloze organisatie.
gemeentehuis Bedum
lunch in Winsum afsluiting bij Ability even bijkomen in Bedum