Het eerste optreden in 2017 was in het woonzorgcentrum “Burgemeester van Julsingha” in Delfzijl. De ontvangst was geweldig. De inwendige mens kwam niets tekort. Er werd een afwisselend programma gebracht met nummers in vele talen. Bij een tweetal nummers hadden het koor een extra zanger. Oud-voorzitter Hein Klip, die nu met zijn vrouw in het woonzorgcentrum woont, zong bij de nummers “Mien Laifste” en “Es löscht das Meer die Sonne aus” mee. Vooral bij de stukken van Ede Staal werd door het publiek meegezongen, de één uit volle borst, de ander onhoorbaar met een glimlach van herkenning. Het optreden viel bij de toehoorders zeer in de smaak. Een optreden dat voor herhaling vatbaar is.