Het WMK, geleid door Liesbeth van Hoffen en begeleid door Ineke Bakker heeft op donderdagmiddag 21 maart 2019 gezongen voor ouderen van de voormalige gemeente de Marne in het Kronkelhoes in Kloosterburen. Er werd afscheid genomen van de “oude” stichting. De belangen van de inwoners worden nu behartigd door Adviesraad het Hogeland. De leden van die raad stelden zich voor. Het Warffums Mannenkoor heeft deze middag vooral de Groningse stukken voor het voetlicht gebracht. Er werd uit volle borst meegezongen! Hilbert Geerling, verhalenverteller en goochelaar zorgde voor afwisseling met zijn onnavolgbare trucs.