Een sextet van leden van het Warffums Mannenkoor, voor deze gelegenheid geleid door koorlid Co Haring, heeft de door het jubilerende vrouwenkoor Mrs Johnson georganiseerde stadswandeling met mannenstemmen opgeluisterd. Bij het Scheepvaartmuseum werden onder ideale weersomstandigheden de wandelaars toegezongen. Er werd een vijftal liederen ten gehore gebracht, te weten Uns’re kleine Nachtmusik, Bring me little water Sylvie, Mull of Kintyre, Bergvagabunden en Ukraina. Om de goede begintoon te vinden was de hulp ingeroepen van een smartphone-piano. Dat ging voortreffelijk tot de accu leeg was…. Het was een gezellige happening; de verzorging vanuit het museum was dik in orde. Er waren vele leuke reacties van de toehoorders.
Bedankt voor je enthousiaste medewerking bij het 10-jarig bestaan van vrouwenkoor Mrs Johnson 5 juni 2016 www.mrsjohnson.nl