Op maandag 23 december 2019 hebben we voor het laatst gezongen in Pro Rege aan het Oosterkerkpad in Warffum. Dat gebouw is verkocht en krijgt een andere functie. Na de laatste repetitie van 2019 hebben we, samen met de vele vrijwilligers, die ons vele jaren hebben heel prettig hebben ontvangen en van het nodige vocht hebben voorzien, rond de tafel gezeten en elkaar bedankt voor de prettige samenwerking. Onder het genot van een hapje en een drankje is zingend afscheid genomen van Pro Rege. Vanaf het nieuwe jaar 2020 gaan we in de aangrenzende Hoofdstraatkerk repeteren. Dat zal na vele jaren Pro Rege eerst wel even wennen zijn…….. Inmiddels (per 9 maart 2020) zijn we weer verhuisd, nu naar de Rabo-zaal in de Op Roakeldaishal.
de bar zal ons missen
De bar zal ons missen….. de bar zal ons missen