Vanaf 9 maart 2020 zingen we in de Rabozaal van de Op Roakeldaishal in Warffum. We hebben nu weer de gelegenheid om gezellig bij elkaar te zitten, aan tafel of aan de bar. Wat betreft de akoestiek hebben we in vergelijking tot de Hoofdstraatkerk een stapje terug gedaan, maar verder hebben we op de nieuwe lokatie meer het idee dat we samen een gezellige club vormen.
de nieuwe oefenlokatie: de Rabozaal in de Op Roakeldaishal te Warffum
De bar zal ons missen…..
de nieuwe oefenlokatie: de Rabozaal in de Op Roakeldaishal te Warffum