Scheve Toren Festival & Fair
Erik Kammenga
fragment Mien Toentje
Onder schitterende weersomstandigheden trad het koor tijdens het Scheve Toren Festival & Fair op 26 mei 2107 op in Bedum. Aan de voet van de toren van de Maranathakerk werd onder leiding van Liesbeth van Hoffen een zeer afwisselend programma gebracht. Erik Kammenga verving bij deze gelegenheid op meer dan voortreffelijke wijze de vaste pianiste Ineke Bakker. We hopen dat Ineke snel weer datgene kan doen wat ze graag wil. De middag werd afgesloten met een drankje in hotel Het Gemeentehuis. Als klap op de vuurpijl kregen we daar een uitstekend verzorgd warm en koud buffet aangeboden. Met een ijsje op de terugweg werd de geslaagde middag afgesloten.
Erik Kammenga
fragment Mien Toentje