Het WMK heeft op 10 juli 2019 medewerking verleend aan de opening van de Beweeg- en Beleeftuin bij het verzorgingstehuis Viskenij in Baflo. Bij deze gelegenheid werd het koor (be)geleid door Ineke Bakker. Het optreden werd door de bewoners van Viskenij en de gasten en genodigden zeer op prijs gesteld. De wat miezerige weersomstandigheden werden mede daardoor snel vergeten.
Opening door Henk Jan Bolding, waarnemend burgemeester van de gemeente Het Hogeland Het was een drukte van belang: er waren ruim 100 mensen aanwezig Een kopje koffie vooraf ……
Opening door Henk Jan Bolding, waarnemend burgemeester van de gemeente Het Hogeland Een kopje koffie vooraf …… Het was een drukte van belang: er waren ruim 100 mensen aanwezig