PAUZE
en iedereen zingt mee!
voorjaarsconcert 2019
afsluiting met Grönnens Laid
“Star of the County Down”
Voor het eerst in hun bestaan hebben het Warffums Mannenkoor en het Jaco Schipperskoor een gezamelijk concert gegeven. Plaats van handeling op 9 maart 2019 was de Hoofdstraatkerk te Warffum. Van shanty tot klassiek.  Het Warffums Mannenkoor beet het spits af en bracht een zeer afwisselend programma. Van Mozart en Brahms via Rusland en Amerika naar Ierland. Liesbeth van Hoffen leidde het koor, Ineke Bakker zorgde voor de begeleiding op de piano. Het Jaco Schipperskoor onder leiding van Harma Haaima-Weber en verder met accordeon-begeleiding door Fokko Bakker en Bram Bos voerden de toehoorders met boten over zeeën en deden havens en kroegen aan. Van Ierland tot Duitsland, van Termunten tot Texas. Het concert werd afgesloten met het gezamelijk gezongen Grönnens Laid. Helaas was de publieke belangstelling niet overweldigend groot. De deelnemers en de toehoorders waren het echter met elkaar eens: Het concert was een succes en was vatbaar voor herhaling!
voorjaarsconcert 2019
afsluiting met Grönnens Laid
“Star of the County Down”