Het is al bijna een traditie. Afgelopen maandag 10 oktober 2016 zong het Warffums Mannenkoor weer voor de bewoners van het appartementencomplex Er werd een afwisselend programma gebracht. Amerika, Engeland, Ierland en Duitsland werden aangedaan met nummers zoals Mr Moon, Conquest of Paradise, Sally Gardens, Uns’re kleine Nachtmusik. Maar het meest werden de Groninger stukken gewaardeerd:  Termunterziel, Mien Hogelaand, Vrouger,  Mien laifste, Mien Eerappellaand, Het het nog nooit zo donker west en Mien Toentje. Jammer dat de publieke belangstelling niet bijster groot was. Maar degenen die er wel waren hebben genoten: