naar de boot…… Het jaarlijks uitstapje van het Warffums Mannenkoor voerde op 2 september 2017 naar Wedderveer. Daar werden we in het Paviljoen Weddermeer ontvangen met koffie/thee en appelgebak.  Met partyboot “De Genie” werd daarna een vaartocht gemaakt over de Westerwoldse A en door het recreatiegebied Wedder-bergen. De zon kwam regelmatig tevoorschijn in de prachtige wolkenluchten. Daarna werden even de benen gestrekt en werd een drankje genuttigd. De leuke en gezellige middag werd afgesloten met een eenvoudig diner.
ontvangst
de Westerwoldse A
Het jaarlijks uitstapje van het Warffums Mannenkoor voerde op 2 september 2017 naar Wedderveer. Daar werden we in het Paviljoen Weddermeer ontvangen met koffie/thee en appelgebak.  Met partyboot “De Genie” werd daarna een vaartocht gemaakt over de Westerwoldse A en door het recreatiegebied Wedder-bergen. De zon kwam regelmatig tevoorschijn in de prachtige wolkenluchten. Daarna werden even de benen gestrekt en werd een drankje genuttigd. De leuke en gezellige middag werd afgesloten met een eenvoudig diner.