Op maandag 5 juli hebben leden en leiding van het Warffums Mannenkoor met elkaar gesproken over de nabije toekomst van het koor. Duidelijk werd wel dat iedereen weer zin had in zingen. Intensief oefenen en repeteren is nodig, want anderhalf jaar niet zingen laat sporen achter. Maar we gaan er voor! Dat zal helaas zonder onze bijna vaste pianist Ineke Bakker moeten. Zij gaat al haar energie steken in haar nieuwe baan en heeft daardoor onvoldoende tijd voor ons koor. Als dank werd haar een fraai boeket aangeboden. Maar ook in een zangloze periode gaat de tijd door. Zo is ons oudste koorlid Hilbrand Wiersema inmiddels 60 jaar getrouwd. Ook hij kreeg een bloemetje van de voorzitter aangeboden. De dirigent Liesbeth van Hoffen gaat ook door en dat was ook een bloemetje waard. Weliswaar zullen de repetitiemomenten wat variëren, maar dat zal het plezier niet verminderen.
Hilbrand gefeliciteerd!
Ineke bedankt!